Czarny Potok Resort & SPA właśnie obchodzi swój pierwszy jubileusz. Hotel uatrakcyjnia swoją ofertę poprzez otwarcie amfiteatru i chaty góralskiej, które zapewnią gościom moc atrakcji. Jednocześnie wprowadza oferty: bożonarodzeniową i sylwestrową.
Minął rok od otwarcia 4-gwiazdkowego hotelu z 5-gwiazdkowym SPA w Krynicy Zdroju. Bogatszy o doświadczenie zespół hotelu nie ustaje jednak w dążeniach do zapewnienia kolejnych atrakcji swoim gościom. Na jesieni został otwarty amfiteatr, w którym odbywać się będą muzyczne imprezy z udziałem znanych artystów. Unikalną atrakcją hotelu stanie się również chata góralska, ulokowana na terenie hotelu. Niepowtarzalną atmosferę zbójnickiej zabawy będzie tworzyć zapach drewna i pieczonego mięsa. Słychać będzie też muzykę i przyśpiewki mistrzów folkloru góralskiego.
Luksusowy projekt, jakim jest hotel Czarny Potok Resort&SPA, nie kończy się w chwili debiutu obiektu na rynku. Zarówno nieustanne doskonalenie oferty i jakości obsługi, jak i rozwijanie kompleksu to w tej branży jedyna gwarancja na pozostawanie o krok przed konkurencją – mówi Monika Nasr, Dyrektor Hotelu Czarny Potok Resort & SPA.
Czarny Potok Resort & SPA już po raz drugi wystąpi w roli gospodarza uroczystości bożonarodzeniowych i sylwestrowych. Na gości czekać będą takie atrakcje, jak pokaz barmański znanych z programu „Mam talent” Tomasza Młotka i Marka Posłusznego, zimowy kulig z pochodniami, zabawy w kasynie czy muzyka na żywo. Będzie można nieodpłatnie skorzystać z łaźni zdrojowych, wanny solankowej, jacuzzi czy basenu z biczami wodnymi. Wśród atrakcji dla dzieci znajdą się m.in. wspólne ubieranie choinki, zimowa dogoterapia, zajęcia ruchowe, plastyczne, taneczne i kulinarne.
Hotel Czarny Potok Resort & Spa to luksusowy kompleks, którego właścicielem jest J.W. Construction Holding S.A. Hotel posiada nowoczesne, doskonale wyposażone centrum konferencyjne oraz 237 pokoi wykończonych w wysokim standardzie. Znajdują się w nim także dwa prezydenckie apartamenty. Na terenie hotelu działają cztery restauracje, w których bogactwo smaków i aromatów kuchni międzynarodowej spotyka się z tradycyjną kuchnią polską.